Logistika v regiónoch Bratislava a potom dlho nič ... - Brezovský, Jozef
Slovensko je logisticky krajinou stále zaujímavou. A to ako polohou, pomerne kvalitnou infraštruktúrou a aj množstvom už existujúcich logistických areálov. Nadnárodné spoločnosti stále poškuľujú po Slovensku ako po možnom distribučnom centre pre viaceré krajiny. Najvýznamnejšou lokalitou je bratislavský región. Developeri sa do ďalšej výstavby kvôli poklesu dopytu nechystajú, napriek tomu, že majú nakúpené stovky hektárov pozemkov. Atraktívne sú aj ďalšie slovenské regióny, názory sa ale líšia. Štát by mal pomáhať pri rozvoji logistiky.