Logistika na rázcestí - Brezovský, Jozef
Pokles priemyselných objednávok, obmedzená výroba v automobilkách, pokles dopytu po luxusných výrobkoch, otriasli našou ekonomikou. A otriasli poriadne aj sektorom logistiky. Slovenský priemysel sa pomaly zviechava. Čakáme na štart nemeckej ekonomiky. Využitie pozitívnych efektov krízy.