Faktoring pomôže s finančnou hotovosťou - Oravec, Jozef
Faktoring je financovanie krátkodobých pohľadávok z obchodného styku. Ako nástroj financovania je možné ho využiť takmer vo všetkých odvetviach ekonomiky. Je vhodný pre malé a stredné výrobné i obchodné firmy, ktoré obchodujú v tuzemsku či v zahraničí s tovarom alebo službami. Rast nákladov na faktoringové služby. Zvyšuje sa záujem o bankové produkty. Bonita klienta je najdôležitejší parameter.