Automatizovaný sklad: výrobca komponentov pre automotive optimálne využil priestor a zjednodušil procesy - Brezovský, Jozef
Faktory zapojenia automatizácie v skladových procesoch. Schopnosť efektívne a okamžite reagovať na požiadavku odberateľa. Kapacita systému uskladňovaného materiálu. Evidencia materiálu pomocou softvéru. Výhody automatizovaných skladov.