Některé problémy návrhu regulance distribuce ve finančních službách - Přikryl, Vladimír
Koncepcia regulácií distribúcie finančného trhu a finančných služieb v Českej republike. Predmet navrhovanej úpravy a vymedzenie pojmov. Rozdelenie a typy poisťovacích sprostredkovateľov. Poradenská činnosť finančných a poisťovacích služieb.