Kvantitativní dopadová studie QIS5 a vývoj její technické specifikace - Kvardová, Lucie
Kvantitatívna dopadová štúdia, ktorá ma za cieľ dosiahnuť optimálne nastavenie parametrov tak, aby vyhovovali všetkým členským krajinám EÚ. Zámerom Európskej komisie je vydať návrh na sprievodné opatrenia na základe výsledkov QIS5.