Euromarketing - manažérska koncepcia pre európsky trh - Čihovská, Viera
Vznik a podstata európskeho marketingu. Prechod z národného marketingového prístupu na európsky marketing. Porovnanie národného a medzinárodného marketingu. Špecifiká európskeho marketingu.