Online pojištění: hudba budoucnosti, nebo nezbytný standard? - Vích, Ondřej
Sprostredkovanie poistenia cez internet a jeho výhody. Produkty a možnosti uzatvorenia online poistenia. Ponuka online služieb v poisťovníctve. Rozdiely medzi uzatvorením poistenia návštevou poisťovne a prostredníctvom internetu.