[Pokročilé metódy analýz a modelování v podnikatelství a veřejné správě] - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Recenzia na publikáciu, ktorá obsahuje 15 kapitol a je venovaná princípom metód fuzzy logiky, neurónovým sieťam, genetickým algoritmom a teórii chaosu.