[Pedagogika] - Orbánová, Darina
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá je určená predovšetkým študentom Ekonomickej univerzity a je štrukturovaná do 9. kapitol. Objasňuje v nich základné pojmy v pedagogike, ciele výchovy, vzťah spoločnosť a výchova. Učebnica obsahuje aj vývoj školstva na Slovensku a vybrané smery pedagogiky 20. storočia.