Recenzia monografie Půček, M. - Ochrana, F. a kol.: Chytrá veřejná správa - Kohézní politika - Hamalová, Marta
Recenzia na publikáciu M. Půčka a F. Ochranu: Chytá veřejná správa - kohézní politika. Charakteristika publikácie, prednosti publikácie. Rozdelenie textu na štyri hlavné časti. Charakteristika jednotlivých častí.