Profesia manažéra a osobnosť manažéra - Hudáková, Ivana, 1976-
Profil osobnosti manažéra. Charakterové vlastnosti. Praktické schopnosti. Znalostný pilier kompetentnosti manažéra. Odborné vedomosti o riadení.