Systém controllingu zodpovedného podnikania na báze alternatívnych koncepcií zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Kontrolingový systém podniku. Alternatívy koncepcií kontrolingu zodpovedného podnikania. Nástroje Transparency International zamerané na podporu a pomoc pri vytváraní a presadzovaní efektívneho protikorupčného programu podniku. Systémy environmentálneho riadenia podniku. Good corporation standard - nezávislý proces overovania etického programu podniku a pomoc podnikom systematicky hodnotiť a zlepšovať podnikovú a manažérsku prax. G3 - najkomplexnejšie štandardy pre kontroling zodpovedného podnikania.