Inovačné trendy v marketingovej komunikácii - výsledky prieskumu v podnikoch cestovného ruchu v regióne Liptova - Majtán, Štefan
Prezentácia vybraných výsledkov empirického prieskumu. Výskyt marketingovej stratégie v skúmaných podnikoch cestovného ruchu. Ciele marketingovej komunikácie skúmaných podnikov. Význam jednotlivých faktorov pri rozhodovaní sa podnikov o výbere nástrojov marketingovej komunikácie. Realizácia kontroly a hodnotenia komunikačných aktivít v podnikoch.