Znalostná ekonomika a spoločnosť - väzby, siete, impulzy - Ivaničková, Alžbeta
Informácia o konaní medzinárodnej konferencie k ukončeniu projektu Regionálne trajektórie v znalostnej ekonomike v rámci 6. rámcového programu EÚ pri príležitosti 70. výročiu založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave.