Current issues of human resource management in enterprises in Slovakia - Kachaňáková, Anna
Kvalita ľudských zdrojov predstavuje prioritu pre dlhodobý úspech ktorejkoľvek organizácie. Modifikácia určitých funkcií personálneho riadenia vzhľadom na prijatie eura a vplyvy finančnej a ekonomickej krízy. Potreba dobre fungujúceho riadenia ľudských zdrojov. Outsourcing, personálny marketing, permanentné vzdelávanie a vývoj personálu, vývoj manažérskych zručností pre prácu s ľuďmi, motivácia pracovníkov.