Služby správy pohľadávok - Bobáková, Viktória
Možnosti ochrany pred rizikom nezaplatenia pohľadávky. Kredit manažment. Kľúčové problémy manažmentu pohľadávok. Platobná morálka a platobná disciplína v krajinách strednej a juhovýchodnej Európy. Zhoršenie platobnej disciplíny v období krízy. Aplikácia kredit manažmentu v praxi.