Platobná neschopnosť v období svetovej hospodárskej krízy - Majdúchová, Helena, 1963-
Dôvody oneskorených platieb. Platobná neschopnosť a exekučné a konkurzné konanie. Globálny index platobnej neschopnosti. Štatistika vybraných krajín v sledovaní globálneho indexu platobnej neschopnosti. Európsky platobný index. Index podnikateľského prostredia.