Analýza možností využitia "zeleného manažmentu" v poisťovniach - Pastoráková, Erika, 1972-
Vymedzenie pojmu zelený manažment. Hlavné benefity vyplývajúce zo zeleného manažmentu. Zelený manažment v poisťovniach. Environmentálna optimalizácia prevádzkovej činnosti poisťovní. Podpora ochrany životného prostredia pomocou ponuky produktov „zeleného poistenia“. Prípadová štúdia postavenia zeleného manažmentu v Allianz Group SE.