Rodinné dávky v EÚ - Gola, Petr
Pôrodnosť v Európe klesa vo všetkých štátoch. Rodinná politika naberá na význame. Prídavky na deti, pôrodné, zľavy na deti - to sú základné finančné bonusy pre mladé rodiny. Kde v Európe sú podmienky najlepšie.