Compliance manažér – jedna z možností riadenia operačného rizika komerčnej poisťovne - Vachálková, Ingrid
Vymedzenie operačného rizika komerčnej poisťovne. Definícia operačného rizika. Útvar vnútorného auditu poisťovne. Organizačná štruktúra komerčnej poisťovne. Compliance manažér a compliance riziko.