Čo nového v štandardoch IAASB - perspektíva a uvedenia nových štandardov do audítorskej praxe - Kareš, Ladislav
Príprava prijatia nových audítorskych štandardov v rámci harmonizácie auditu. Realizácia projektu IAASB (Rada pre medzinárodné štandardy pre audit a uisťovacie služby), zameraného na audítorske štandardy pre audítorsku prax.