Výnosy z transferov v účtovníctve rozpočtových organizácií - Kovalčíková, Antónia
Podstata účtovania výnosov z transferov v rozpočtových organizáciách v kontexte nových postupov účtovania v Slovenskej republike od roku 2008. Problémy riešenia výnosov z transferov v účtovníctve rozpočtových organizácií.