Kvalita výsledku hospodárenia a chyby odhadu - Kucková, Alena
Ukazovatele finančnej výkonnosti podniku za dané obdobie a výsledok hospodárenia zistený podľa akruálneho princípu ako rozdielu výnosov a nákladov. Kvalita výsledku hospodárenia a kvalita aplikovaného akruálneho rozlišovania jednotlivých položiek. Kvalita a miera finančnej výkonnosti podniku.