Význam európskej spoločnosti pre spoločný trh - Máziková, Katarína
Nové právne formy podnikania v rámci krajín Európskej únie. Akciová spoločnosť európskeho typu a možnosti jej vzniku. Úloha účtovníctva a hlavné informácie z účtovnej závierky zostavenej podľa IFRS. Charakteristika európskej spoločnosti a prijatie Nariadenia Rady o stanovách európskej spoločnosti.