Sumy životného minima od 1. júla 2010 a ich vplyv na sociálnu oblasť - Macková, Zuzana
Zákon o životnom minime. Sumy životného minima. Započítavanie príjmov. Posudzovanie hmotnej núdze a poskytovanie dávok a príspevkov. Uplatnenie zákonných nárokov.