Analýza slovenského poisťovníctva v období krízy - Meluchová, Jitka, 1965-
Finančná kríza a poistný trh na Slovensku. Efektívne riadenie rizík a ich včasná identifikácia súvisí so samotnou podstatou poisťovacej činnosti. Monitorovanie rizík a vyhodnocovanie rizikového potenciálu. Analýza, hodnotenie a eliminácia rizík a výkyvov ekonomických výsledkov.