Nové trendy v marketingu pre malé a stredné podniky - Gajdová, Denisa, 1977-
MSP a produktová politika. Konkurencieschopnosť MSP. Distribučná politika MSP. Využitie informačných technológií v marketingu. Komunikačná stratégia v rámci internetu. Návrhy marketingových opatrení.