Integrácia akciových trhov: DDC MV-GARCH Model - Baumöhl, Eduard, 1982-
Stanovenie dynamických podmienených korelácií (Dynamic conditional correlation) a zhodnotenie vývoja závislosti medzi skúmanými trhmi.