Progresívne vyučovacie metódy na predmete finančné účtovníctvo - Silná, Renáta, 1981-
Vyučovacie procesy a metódy k vedeniu motivácie študentov. Vyučovacie metódy na predmete finančné účtovníctvo na fakultách Ekonomickej univerzity v Bratislave. Pedagogika a didaktika vo výučbe ekonomických predmetov. Racionalizácia a efektívnosť vo výchovno-vzdelávacom procese.