Historický vývoj SFAS 95 - výkaz o peňažných tokoch - Sklenka, Miloš
Historický vývoj vyhlášky SFAS 95, výkaz o peňažných tokoch, ktorá bola základom pre zostavovanie výkazov o peňažných tokoch. Kodifikácia účtovných štandardov (Accounting Standards Codification - ASC). Účtovné pravidlá podnikov a komentáre k výkazu o peňažných tokoch.