Skrytá reklama a product placement - Luprichová, Petronela
Niekoľko foriem skrytej reklamy v praxi. Jedna z foriem skrytej reklamy - product placement. Legislatíva Európskej únie. Podmienky pre umiestňovanie produktov v programoch. Product placement v krajinách Európskej únie.