Nová paradigma politiky súdržnosti Európskej únie po roku 2014 - Ivaničková, Alžbeta
Snaha o zorientovanie sa v reflexiách a diskusiách o novom smerovaní budúcej politiky súdržnosti EÚ. Prezentované úvahy sú založené na dvoch dokumentoch, a to Agenda pre reformovanú politiku súdržnosti (známa ako Barcova správa) a Orientačný dokument pre budúcu politiku súdržnosti.