Vykazovanie aktuárskych ziskov/strát v kontexte verného a pravdivého obrazu - Števková, Lucia
Možnosti vykazovania aktuárskych ziskov a strát v súlade so štandardom IAS 19. Vplyv možností na verný a pravdivý obraz účtovnej jednotky. Nedostatky existujúcich možností vykazovania aktuárskych ziskov a strát. Snaha IASB o odstránenie koridorového prístupu a revízie štandardu IAS 19 v tejto oblasti.