Zvláštností managementu v prvním desetiletí 21. století v kontextu zvládání globalizujících se ekonomických a bezpečnostních jevů - Antušák, Emil
Tri charakteristické hybné sily spoločnosti. Krízový syndróm spoločnosti. Ako predchádzať budúcim krízovým javom. Súčasné krízové okolie organizácie. Kompetenčné vrstvy manažéra 21. storočia. Metodológia komplexného integrovaného systému riadenia rizík.