Vplyv interných smerníc účtovných jednotiek na kontrolné postupy - Vépyová, Mária
Vplyv interných smerníc na postup prác účtovnej jednotky z účtovného hľadiska. Charakteristika hospodárskej a finančnej činnosti účtovnej jednotky. Legislatívna úprava SR a povinnosť ÚJ vytvárať interné smernice. Kritéria posudzovania audítora pri dodržiavaní vlastných postupov ÚJ ktorými sa riadia pri zostavovaní "manuálu" v praxi.