Význam manažérskeho účtovníctva pri zostavovaní účtovnej závierky podľa IFRS - Zeleníková, Katarína
Manažérske účtovníctvo ako významná oblasť účtovníctva pri poskytovaní vnútropodnikových informácií, procesoch a vzťahoch. Význam manažérskeho účtovníctva pri zostavovamí účtovnej závierky v oblasti vykazovania výroby podľa IAS 11.