Latentná kriminalita ako súčasť reálnej kriminality - Barčíková, Anna
Latentná kriminalita v Slovenskej republike. Latencia ekonomickej kriminality. Reálna kriminalita. Vymedzenie latentnej kriminality. Kontrola kriminality.