Vývoj a rozmiestnenie vysokých škôl na Slovensku - odraz v regionálnej štruktúre vzdelania ekonomicky aktívneho obyvateľstva - Vlčková, Viera
Vzdelanosť na Slovensku. Terciárne vzdelávanie v Slovenskej republike a v Českej republike. Verejné, súkromné a štátne vysoké školy. Vývoj počtu absolventov 1. a 2. stupňa (2003, 2006 a 2009). Zameranie študijnej oblasti absolventov 1. a 2. stupňa štúdia. Rast vzdelania ekonomicky aktívneho obyvateľstva v regiónoch. Počet vysokoškolsky vzdelaných z celkového počtu EAO v v jednotlivých krajoch SR.