Vnímaní krize není jen negativní bankovnictví malých a středních podniků - poučení z krize - Böschenbröker, Helge
Malé a stredné podniky (SME, small and medium enterprises) a mikro podniky tvoria 99,7 percent všetkých firiem v EÚ27. Sprísnenie kreditnej politiky bánk a udržateľnosť zisku. Faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť malých a stredných podnikov.