Bankovní sektor v době pokrizové: návrat k zákazníkovi - Bučík, Petr
Správa o finančnej stabilite českého finančného sektora. Procesy riadenia rizík a podnikavosť bánk v ČR. Udržovanie vysokého štandardu služieb a flexibilita v poskytovaní servisu pre konkrétneho klienta. Dopady regulácie na český bankový sektor.