Důvěryhodný reporting reporting a důvěra v informace jsou klíčové pro řízení pojišťovny - Lhotská, Kateřina
Informácia, ako široký pojem metód získavania správnych dát. Úloha a dôveryhodnosť reportingu v poisťovníctve. Interpretácia požiadaviek na report medzi užívateľmi informačných technológií. Nástroje a metódy pre získanie a zobrazenie reportu dát.