New trends in design of experiments - Horníková, Adriana
Plánovanie experimentov (design of experiments - DOE). Popis implementácie teórie DOE v piatich krokoch. Kapitoly nastavenia. Projektovanie so štatistickým softvérom SAS. Výhody SAS systému v oblasti vhodnosti (želateľnosti).