Why Not Productology? About Need of New Name and New Strategy for Commodity Science - Strhan, Rastislav, 1968-
Veda o tovare - jej história ako zdroj problémov. Úloha vedy o tovare v súčasnom vedeckom poznaní. Existuje priestor pre novú stratégiu? Názov vedy ako problém. Záver alebo prvé kroky novej stratégie.