Škody v desiatkach miliárd dolárov - Gáfrik, Jozef
Katastrofy letných týždňov v Rusku a oficiálne štatistiky poistených proti požiaru. Odstránenie následkov požiarov. Ruské poisťovníctvo a legislatívna norma. Poistný trh, poisťovatelia a oblasti poistenia v Rusku. Dopyt po poisťovacích službách.