Firemní bankovní účet je v současné době smozřejností - Čejka, Pavel
Finanční riaditelia najvýznamnejších českých firiem vybrali banku s najlepšími službami a produktmi za rok 2010. Spoločnosť MasterCard udelila titul "Firemná banka roka", a prvé miesto ČSOB, za kvalitu najlepšie poskytovaných služieb.