Jaká je budoucnost plynu? - Salichov, Marcel
Prieskum Medzinárodnej energetickej agentúry (IEA) o vývoji energetiky do roku 2030. Dva scenáre možného vývoja. Základný scenár a nízkouhlíkový scenár. Malá konkurencieschopnosť plynu voči jadrovým elektrárňam a obnoviteľným zdrojom v rámci nízkouhlíkového scenára. Zdroje, ktoré sa budú využívať.