Ako na stav núdze - Zbojan, Igor
Novelizácia vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR č. 459/2009 Z. z., ktorá rieši podmienky vyhlasovania stavu núdze a aplikáciu obmedzujúcich opatrení v plynárstve a elektroenergetike. Princípy novelizácie vyhlášky. Prijaté úpravy v elektroenergetike. Prijaté úpravy v plynárstve. Bezpečnostné minimum. Problematika prioritného odberu. Kedy je nula pre všetkých. Príloha vyhlášky.