Stochastic control of hereditary systems and applications - Horníková, Adriana
Recenzia na publikáciu Stochastic control of hereditary systems and applications od Mou-Hsiung Changa. Charakteristika monografie. Rozdelenie monografie do 7 kapitol a ich stručný popis. Využitie publikácie.