Niekoľko poznámok k naivnému realizmu, konštruktivizmu a kritickému (vedeckému) realizmu - Šuch, Juraj
Problém historického faktu, ktorý rieši zložitosť histórie a historického poznania. Aspekty názorových pozícií naivných realistov, konštruktivistov a stúpencov kritického, vedeckého realizmu.